Partidul Voința Poporului la alegerile parlamentare din 2019

De la alegeri.md
Salt la: navigare, căutare

Partidul Voința Poporului (PVP) participă la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 fiind înscris pe poziția a 9-a în buletinul de vot. Lista candidaților PVP pentru circumscripția națională conține 30 persoane, în frunte cu președintele formațiunii, Ștefan Urîtu. Pentru a accede în Parlament partidul trebuie să depășească pragul electoral de 6% din totalul voturilor valabil exprimate. Formațiunea nu a înregistrat candidați în circumscripțiile uninominale.

Partidul Voința Poporului
Simbolul electoral al Partidului Voința Poporului la alegerile parlamentare din 2019 Ștefan Urîtu, cap de listă a Partidului Voința Poporului la alegerile parlamentare din 2019
Denumirea prescurtată PVP
Cap de listă Ștefan Urîtu
Sloganul electoral Implică-te și schimbă-ți viața!

Lista de candidați 30 persoane


} |

Rezultat
2,705 voturi (0.19%)Partidul Voința Poporului (PVP) participă la primul scrutin parlamentar, fiind înregistrat recent, la 11 iunie 2018. PVP se identifică drept partid neoconservator, de centru-dreapta. Președinte la PVP este Ștefan Urîtu, care în campania electorală pentru alegerea Parlamentului de legislatura a XX-a a activat în calitate de vicepreședinte al Comisiei Electorale Centrale.

Sloganul de campanie al Partidului Voința Poporului este “Implică-te și schimbă-ți viața!”