Declarațiile MPA în perioada alegerilor parlamentare din 2019

De la alegeri.md
Salt la: navigare, căutare

Declarații, sesizări, poziții și apeluri emise de Mișcarea Populară Antimafie (MPA) în perioada alegerilor parlamentare din 2019. Informațiile sunt preluate în întregime de pe site-ul partidului antimafie.md și din alte surse oficiale afiliate formațiunii.

ianuarie 2019


28 ian

Antimafie s-a lansat în campanie cu sloganul: E timpul să spui NU!

Astăzi, 28 ianuarie 2019, deși Mișcarea Populară Antimafie nu și-a dorit o campanie organizată după regulile lui Plahotniuc, s-a lansat în alegeri pentru a da o șansă votului de protest împotriva Mafiilor de toate culorile și pentru a pregăti electoratul de dreapta pentru o nouă dimensiune politică intelectuală unionistă.

10 ian

MPA a depus actele la CEC pentru înregistrarea în campania electorală pentru parlamentare

Partidul politic Mișcarea Populară Antimafie a depus astăzi actele la CEC pentru înregistrare în campania electorală.

Jos Mafiile din RM și din România pentru realizarea visului de a ne reîntregi țara!

septembrie 2018


2 sep

Forumul Republica Unirii

Pe data de 2 septembrie 2018, partidul Mișcarea Populară Antimafie a organizat Forumul Republica Unirii în cadrul căruia a fost prezentată o nouă viziune asupra unirii Republicii Moldova cu România. Programul a fost prezentat spre dezbateri partidelor liberale unioniste și societății civile.

Totodată, în aceeași zi, a avut loc și Congresul IV al Mișcării Populare Antimafie. Lucrările Congresului s-au încheiat cu adoptarea modificărilor la Statutul MPA și alegerea conducerii partidului. Astfel, conform noilor prevederi, Mișcarea Populară Antimafie, partid de ideologie liberală, a consfințit prin Statutul său dezideratul formațiunii de Unire a RM cu România.