Mișcarea Profesioniștilor “Speranța-Надежда” la alegerile parlamentare din 2019

De la alegeri.md
Salt la: navigare, căutare

Mișcarea Profesioniștilor “Speranța-Надежда” (MPSN) participă la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 fiind înscrisă pe poziția a 12-a în buletinul de vot. Lista candidaților MPSN pentru circumscripția națională conține 34 persoane, în frunte cu copreședinte coordonator al formațiunii, Andrei Donică. Pentru a accede în Parlament partidul trebuie să depășească pragul electoral de 6% din totalul voturilor valabil exprimate.

Mișcarea Profesioniștilor “Speranța-Надежда”
Simbolul electoral al Mișcării Profesioniștilor “Speranța-Надежда” la alegerile parlamentare din 2019 Andrei Donică, cap de listă a Mișcării Profesioniștilor “Speranța-Надежда” la alegerile parlamentare din 2019
Denumirea prescurtată MPSN
Cap de listă Andrei Donică
Sloganul electoral STOP genocid!

Lista de candidați 34 persoane
Programul electoral 29 ianuarie 2019

} |

Rezultat
2,826 voturi (0.20%)Mișcarea Profesioniștilor “Speranța-Надежда” (MPSN) participă, după o pauză de 18 ani, la al treilea scrutin parlamentar de la înregistrarea formațiunii în aprilie 1997. De această dată MPSN participă la alegeri de sine stătător, după ce în 1998 și 2001 a participat în cadrul blocurilor electorale. Sloganul de campanie al MPSN este “STOP genocid!”, care reflectă tezele din Programul electoral al formațiunii.