Alegerile locale noi din 16 mai 2021: Diferență între versiuni

De la alegeri.md
Salt la: navigare, căutare
 
Linia 1: Linia 1:
Comisia Electorală Centrală a stabilit pentru 16 mai 2021 desfășurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar al comunei Hîrtop, [[raionul Cimișlia]] și comunei Negurenii Vechi, [[raionul Ungheni]].
+
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit pentru 16 mai 2021 desfășurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar al comunelor Hîrtop, [[raionul Cimișlia]], Negurenii Vechi, [[raionul Ungheni]] și Camenca, [[raionul Glodeni]].
 +
 
 +
La 5 aprilie CEC a constatat imposibilitatea desfășurării alegerilor în perioada [[Gestionarea crizei COVID-19 în Republica Moldova|stării de urgență]], declarată de [[Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a X-a|Parlamentul Republicii Moldova]], și a revocat toate hotărârile privind organizarea alegerilor locale noi. Noua dată a scrutinului va fi stabilită de Comisia Electorală Centrală.
  
 
[[Categorie:Alegeri locale noi|^2021^]]
 
[[Categorie:Alegeri locale noi|^2021^]]

Versiunea curentă din 5 mai 2021 11:30

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit pentru 16 mai 2021 desfășurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar al comunelor Hîrtop, raionul Cimișlia, Negurenii Vechi, raionul Ungheni și Camenca, raionul Glodeni.

La 5 aprilie CEC a constatat imposibilitatea desfășurării alegerilor în perioada stării de urgență, declarată de Parlamentul Republicii Moldova, și a revocat toate hotărârile privind organizarea alegerilor locale noi. Noua dată a scrutinului va fi stabilită de Comisia Electorală Centrală.